Sigrid trives i en arbeidshverdag med høyt tempo og nye utfordringer

Sigrid er en av de som har vært hos Nortel siden start, og hun har hatt flere ulike roller. Hun har nå stillingen som Business Operations Manager, og stortrives i en jobbhverdag som stadig byr på nye, spennende utfordringer.

Studier og jobb

Da Sigrid flyttet tilbake til Oslo åpnet det seg en mulighet til å jobbe som bedriftsrådgiver hos Nortel, som da var et helt nyoppstartet firma. Ved siden av jobben som bedriftsrådgiver startet hun på en masterutdanning, og jobbet parallelt med både skoleoppgaver og salg av mobilabonnement.
-Første året på masteren var  krevende, det var mye obligatorisk på skolen i tillegg veldig mange eksamener. Med høyt engasjement og stå-på-vilje klarte Sigrid å sjonglere både skole og jobb, og etter å ha fullført masterstudiet endte hun opp med fulltidsjobb hos Nortel.

To ulike retninger

Sigrid hadde ikke jobbet lenge som bedriftsrådgiver før hun fikk sjansen til å prøve seg på en ny stilling. Denne gangen som Sales Operations Manager. Etter hvert ble det behov for å danne en stilling innen HR, og dette er et felt Sigrid lenge har interessert seg for. Hun var derfor ikke vond å be da hun fikk tilbud om å tre inn i en kombinert rolle som Sales Operations Manager og HR Manager. I takt med at Nortel utviklet seg ble det naturlig å tro at Sigrid skulle tre inn i en fulltidsstilling som HR Manager. Slik ble det ikke.
- Jeg kjente på meg selv at det kom til å bli vanskelig og gi fra meg de andre oppgavene som ikke hører med HR, og valgte derfor heller å satse på salgs-delen.

Mye ansvar og viktige oppgaver 

I dag sitter Sigrid som Business Operations Manager, og stortrives i den nye rollen.
-Jeg skjønte at de oppgavene som ga meg mest driv og "push" i hverdagen lå i den stillingen jeg nå sitter i, og at det derfor var mer riktig av meg å utvikle meg i den retningen. Som Business Operations Manager har Sigrid mange viktige oppgaver, blant annet å drive et kontinuerlig forbedringsarbeid innen systemer, prosesser og kompetanse i salgsavdelingen.
-I tillegg skal jeg være en "koordinator" mellom salg og de ulike avdelingene i Nortel som Marked, IT og support. Rollen består også av inkludering og forbedringsarbeid i samarbeidet ut mot våre salgspartnere.

Høyt tempo og godt arbeidsmiljø 

Sigrid trekker fram det gode arbeidsmiljøet og nevner en gjeng med ordentlige “stå på” mennesker på spørsmål om hvorfor hun trives så godt i Nortel.
-Det er mye som skjer hele tiden, og det er alltid noe å gjøre. Jeg føler også at jeg hele tiden blir utfordret med nye oppgaver, og dette er så viktig for at man skal kunne vokse videre både som bedrift og ansatt.