Vi er alltid på jakt etter dyktige folk som vil være med oss videre på reisen. Vi jobber med alt fra support, leveranse og IT til salg, markedsføring og distribusjon - sammen forvalter vi over 64 000 kunder.Jobbe hos oss?

Åpen søknad
Åpen søknad

Vil du jobbe hos oss? Send en åpen søknad til maiken.fjeldseth@nortel.no

 Nortel har gjennom sin inntreden i mobilmarkedet rukket å sette skikkelig farge på en energisk bransje. For at maskineriet Nortel skal gå rundt, krever det god innsats fra ulike avdelinger. Det som startet med noen få ansatte som delte mange av de samme arbeidsoppgavene, er nå blitt til flere avdelinger. På kontorene våre i Ålesund, Oslo og Kristiansand sitter det mange effektive, serviceinnstilte og dyktige mennesker. Vi er stadig på jakt etter flere flinke hoder som vil være med oss på reisen videre. Kanskje er du den vi leter etter?

Nortel er bygget på en inkluderende, uformell og ambisiøs kultur, og ønsker at også nye ansatte får den stoltheten som resten av selskapet føler. Vi har sterk tro på våre ansatte, og ønsker at våre medarbeidere skal vokse både personlig og profesjonelt. 

Det er muligheter i Nortel - møt 3 ansatte med hver sin unike reise

Et innovativt og framoverlent selskap som stadig er i utvikling

Se ledige stillinger

Vi er på jakt etter flere dyktige kolleger som vil være med oss på reisen videre