Vi er alltid på jakt etter dyktige folk som vil være med oss videre på reisen. Vi jobber med alt fra support, leveranse og IT til salg, markedsføring og distribusjon - sammen forvalter vi 74 000 kunder.Jobbe hos oss?

Åpen søknad
Åpen søknad

Vil du jobbe hos oss? Send en åpen søknad til maiken.fjeldseth@nortel.no

Nortel har gjennom sin inntreden i mobilmarkedet rukket å sette skikkelig farge på en energisk bransje. For at vi skal kunne tilby kundene våre topp service og en sømløs leveranse, krever det god innsats fra ulike avdelinger. Det som startet med noen få ansatte som delte mange av de samme arbeidsoppgavene, er nå blitt til flere avdelinger. På kontorene våre i Ålesund, Oslo og Kristiansand sitter det mange effektive, serviceinnstilte og dyktige mennesker, og vi er stadig på jakt etter flere flinke hoder. Kanskje er du den vi leter etter?

Nortel er bygget på en inkluderende, uformell og ambisiøs kultur, og ønsker at også nye ansatte skal få føle på den stoltheten som resten av selskapet har. Vi har sterk tro på våre ansatte, og ønsker at våre medarbeidere skal vokse både personlig og profesjonelt.