Malin klatrer oppover i Nortel

Malin Hatlestad har studert Fashion Marketing i New York og PR ved Høgskulen i Volda. Nå klatrer hun oppover i et teleselskap. Hvordan havnet hun egentlig her?

– Jeg hadde to venninner som jobbet her allerede og de tipset meg om at Nortel trengte folk. De har alltid snakket varmt om arbeidsplassen sin, så da tok jeg sjansen, forteller Malin. Ikke lenge etter kunne hun signere kontrakten og bli en del av teamet på kundeservice. Etter bare litt over to år er hun allerede på sin tredje stilling hos Nortel. 

Alltid nye muligheter 

– Det som er så fint med å jobbe i en bedrift som vokser er at det alltid dukker opp nye muligheter. Når de så etter kundeansvarlig viste jeg interesse med en gang, forklarer hun. Dermed satt hun med ansvaret for noen av de største kundene til Nortel. Det var et ansvar hun trivdes godt med. Etter en stund dukket det opp enda en ny mulighet, og i dag sitter Malin som prosjektleder og migreringsansvarlig med et eget team.

– Det skjer noe hele tiden og det er utrolig spennende å få være med på denne reisen. Jeg håper at jeg kan fortsette å vokse i Nortel, sier Malin. – Nortel har det beste arbeidsmiljøet jeg har fått oppleve. Alle blir kjent med alle og vi har en flat og åpen struktur, legger hun til.