– I Nortel stagnerer man ikke

Sara var en av de første som ble ansatt i Nortel. Karrieren startet i avdelingen for kundeservice, før veien gikk videre til leveranse. I 2021 gikk hun over til markedsavdelingen og jobbet som Junior Markedsfører, og i dag er hun Content Manager.

– Denne muligheten har jeg ventet på. Jeg har tenkt hele veien at jeg vil noe mer, og i Nortel stagnerer man ikke. Det betyr mye både for motivasjonen og engasjementet, forteller Sara. I løpet av bare tre år i selskapet har karrieren skutt fart. Sterke personlige egenskaper og god faglig kunnskap har sørget for at hun endelig fikk muligheten til å bruke utdannelsen sin som grafisk designer.

Kjenner Nortel ut og inn 

– Dagene er veldig varierte. Noen dager er det masse møter med samarbeidspartnere i ulike prosjekter, og andre dager sitter jeg i ro og jobber med ting som nyhetsbrev, artikler og nettside, forklarer hun.

– Uansett hva jeg jobber med er det utrolig nyttig å ha vært innom flere avdelinger i stillingen jeg har fått nå. Jeg kjenner Nortel ut og inn, sier Sara.

Når hun får spørsmål om hvorfor Nortel er en så bra bedrift å jobbe i, trenger hun ikke å tenke lenge. Det er tydelig at fellesskapet er sterkt. – Det er så mange kjekke folk her. Vi er veldig flinke å motivere hverandre og gjøre hverandre gode. I Nortel blir vi sett og satt pris på, og det betyr mye for meg, avslutter hun.