Etter bare to år er Jonas allerede på sin tredje stilling i Nortel

Det har vært to begivenhetsrike år, og Jonas er allerede på sin tredje stilling i Nortel. Med høye ambisjoner, motivasjon og stå-på-vilje har det åpnet seg mange spennende muligheter til å utvikle seg, og dette er reisen til Jonas et godt eksempel på.

Kunden i fokus

- Hos Nortel ble jeg først ansatt som kundekonsulent, hvor jeg svarte på henvendelser fra kundene. Det tok likevel ikke lang tid før det åpnet seg en ny mulighet, og som person liker jeg å ta utfordringer på strak arm, forteller Jonas.

Da det skulle opprettes en ny stilling som lojalitetsansvarlig var Jonas et naturlig valg til denne rollen. Dette er en viktig stilling som sørger for at kundene våre får den oppfølgingen de har behov for, og Jonas var en viktig ressurs til å forme denne stillingen. Nortel er et selskap som har hatt, og har en sterk vekst, og det tok derfor ikke lang tid før det åpnet seg enda en ny mulighet internt. 

Sikrer god kvalitet på salgsprosessene

I dag jobber Jonas som Partner Manager TM, og sitter med ansvaret for å passe på at eksterne Telemarketing byrå leverer kvalitet i alle ledd.
- Det er viktig å være “på” når man har en slik stilling. Du må kunne takle press fra alle kanter, og være god på kommunikasjon. En stor del av jobben består tross alt av kontakt med de eksterne salgspartnerne, og innebærer blant annet oppfølging, opplæring og generelt bare være en god og trygg brobygger mellom Telemarketing byråene og Nortel. Og dette trives jeg svært godt med, forteller Jonas.

Suveren kultur og godt arbeidsmiljø

Det er ikke bare en utfordrende og varierende arbeidshverdag som gjør at Jonas trives i Nortel. Arbeidsmiljøet og tempoet har også mye å si. 
- Vi har tatt vår posisjon som utfordreren til duopolet i det norske telemarkedet, og har blitt i underkant av 100 ansatte. Likevel har vi beholdt vår identitet, kultur og har et høyt faglig nivå. Nortel har hatt en “spinnvill” reise som Jonas selv beskriver det, og det er rom for å vokse som person både på jobb og privat.
-Nortels kultur og suverene miljø sitter godt i veggene på kontoret vårt i Ålesund, og er noe av det jeg verdsetter mest som ansatt i Nortel. Jeg er stolt av å være en del av et team med så mange dyktige mennesker.