Moderne telefoniløsninger krever mer enn bare gode abonnement. Vi har derfor topp moderne løsninger som sørger for at du har full kontroll med Min Bedrift og Mitt Nortel. Du kan enkelt bestille tilleggstjenester på Min side, i appen eller ved å ta kontakt med oss.

Datakort

Ekstra SIM-kort som kan brukes i nettbrett, ruter eller PC

Med datakortet kan du dele datamengden du har inkludert i mobilabonnementet ditt med den ekstra enheten. Du kan ha opp til seks datakort på abonnementet ditt.

Husk at du kan alltid bestille ekstra datapakker eller endre til et større abonnement dersom du har behov for mer data. 

Pris 
Etablering 99,-
Månedspris 29,-    


Datakort Grenseløs etablering 99,-
Månedspris 99,-


Bestilling og aktivering
SIM-kortet kan bestilles ved å kontakte Nortel Support eller din kontaktperson i bedriften.

Tvillingkort

Ekstra SIM-kort som kan brukes i en annen mobiltelefon

Dersom du trenger et ekstra SIM-kort til en mobiltelefon kan du med tjenesten Tvillingkort ha 2 SIM-kort med samme mobilabonnement. Du kan ha opptil 3 tvillingkort.

Med Tvilling-SIM får du et ekstra SIM-kort på mobilabonnementet ditt, du kan dermed nåes på begge telefonene på samme telefonnummer. Merk at tjenesten er beregnet for en bruker og at du derfor ikke kan ringe mellom telefonene eller ta i mot anrop på den andre telefonen når en telefon er i bruk.

Pris 
Etablering 99,-
Månedspris 29,-   

Tvillingkort Grenseløs etablering 99,-
Månedspris 29,-

Bestilling og aktivering
SIM-kortet kan bestilles ved å kontakte Nortel Support eller din kontaktperson i bedriften.


Data Rollover

Ta med deg ubenyttet data til neste måned

Med tjenesten Data Rollover kan ubenyttet datamengde overføres til neste måned. Du kan enkelt følge med på hvor mye data du bruker i Nortel Mitt Forbruk appen.
  • Det er kun ubenyttet datamengde i inneværende måned som overføres
  • Det er ikke mulig å ta med ubenyttet datamengde fra flere måneder over i neste måned
  • Full utnyttelse av datapakken din og automatisk overføring av ubrukt data til neste måned

Pris

  • Etablering 0,-  
  • Månedspris 19,-

Bestilling og aktivering 
Data Rollover kan aktiveres på Mitt Nortel App eller Min side Du kan også ta kontakt med Nortel Support hvis du trenger hjelp eller har spørsmål.

Datapakker

Enkel bestilling i Mitt Nortel appen eller Min Side

Du kan enkelt bestille ekstra datapakke når inkludert mengde på abonnementet ditt er brukt opp. Ekstra data varer ut måneden og kan brukes i Norge og i EU/EØS.

1GB 99,-
Logg deg inn på Mitt Nortel Appen eller Mine Sider for å kjøpe ekstra data via faktura eller VIPPS. Du kan også sende SMS med «Nortel 1GB» til 27272.

5GB 299,-
Logg deg inn på Mitt Nortel Appen eller Mine Sider for å kjøpe ekstra data via faktura eller VIPPS. Du kan også sende SMS med «Nortel 5GB» til 27272.

15GB 399,-
Logg deg inn på Mitt Nortel Appen eller Mine Sider for å kjøpe ekstra data via faktura eller VIPPS. Du kan også sende SMS med «Nortel 15GB» til 27272.

Hemmelig nummer

Med tjenesten Hemmelig nummer skjules telefonnummeret ditt

Som kunde har du mulighet til å skjule telefonnummeret ditt når du ringer og unngå at informasjon om nummer, navn og adresse gis til nummeropplysningstjenester.

Med tjenesten hemmelig nummer vil ikke nummeret ditt være tilgjengelig hos opplysningstjenestene, eller i deres søketjenester på Internett og i telefonkatalogene. Men når du ringer et av nødnumrene, vil alltid telefonnummer, navn, adresse og nødvendige opplysninger for geografisk lokalisering av nødanrop overføres. Dette gjelder selv om du har hemmelig nummer. Men merk at det vil være synlig ved sending av SMS.

Pris
Etablering 150,-
Månedspris 0,-   

Bestilling og aktivering 
Hemmelig Nummer kan bestilles ved å kontakte Nortel Support eller din kontaktperson i bedriften.

"Skjult nummer" betyr at nummeret ditt ikke vil vises på telefonen til den du ringer til, men det vil vises i telefonkatalogen. Ønsker du å aktivere/deaktivere tjenesten kan du enkelt gjøre det selv på mobiltelefonen.

Tale i Teams

Ring og motta mobilsamtaler direkte i Teams-klienten

Stadig flere bedrifter tar i bruk Microsoft Teams for å chatte eller ringe hverandre internt. Med tjenesten Tale i Teams kan du også ringe med mobilabonnementet ditt i teams klienten.

For å kunne aktivere Tale i Teams på en Teams bruker, krever Microsoft at du legger til en telefoni lisens i Office 365. 

For brukere lisensiert med Microsoft 365 Business Basic, Business Standard og Microsoft 365 Business Premium er dette lisensen som heter Microsoft Business Voice. 

For Office 365 E1 eller E3 lisensierte brukere er dette Microsoft Phone System lisensen eller Microsoft Business Voice. Er brukerne lisensiert med Office 365 E5 så er alle nødvendige lisenser inkludert.

Pris
Etablering 6995,- pr. bedrift/ 59,- pr. mnd. pr/bruker

  • Inkludert mobiltrafikk i Norge
  • IP-Priser til utlandet
  • Valgfritt antall brukere

Bestilling og aktivering
Bestilles ved å kontakte Nortel Support.