Nortel Flipp

Gjør verden til et litt bedre sted, og tjen penger i samme slengen. Send oss bedriftens brukte telefoner!

Visste du at en brukt telefon i bedriften kan være verdt tusenvis av kroner? Ønsker du å kvitte deg med en iPhone 8, kan den være verdt opp til 2.000 kroner, og eldre telefoner kan være verdt langt mer enn du kanskje tror. Nortel Flipp gjør det mulig for bedrifter å realisere verdi på telefoner som er modne for oppgradering, eller ikke er i bruk. En effektiv måte å få realisert verdi eller resirkulert telefoner som ellers bare ligger i skuffen. Vår samarbeidspartner, Moorup, sørger for at innsamlede telefoner, får et nytt liv hos andre bedrifter eller forbrukere. De som er for gamle eller ødelagte, blir resirkulert gjennom en transparent og sikker prosess. På den måten kan du gjøre verden til et litt bedre sted, og tjene penger i samme slengen.

bilde

Hvorfor flippe?

Om alle i Europa hadde brukt telefonen sin ett år lengre enn i dag ville karbonutslippet blitt redusert tilsvarende 110.000 flyturer med et SAS-fly mellom Oslo og Trondheim. Vi ønsker å bidra med Nortel Flipp!

Gruppe
bilde

Om Moorup

Ved å samarbeide med Moorup Europe tar vi et viktig steg i retning av bærekraftige tjenester. Moorup Europe er et Norsk selskap fundamentert på FN’s bærekraftsmål. Moorups visjon er gjøre verden til et bedre sted ved å levere tjenester, systemer og prosesser for å gjøre det like enkelt og kjøpe og bytte brukt mot brukt forbrukerelektronikk, som der er å kjøpe nytt.

Kjøp trygge brukte mobiler i vår nettbutikk