Nortel er fortsatt et annerledes teleselskap for bedrifter, og en tydelig utfordrer til duopolet i det norske telemarkedet. 5G og måten vi lever på i dag stiller nye krav til bransjen, og derfor var Nortel det første teleselskapet som valgte å slippe databruken fri for bedrifter med abonnementet Grenseløs. 

«Vi er de første i Norge som tilbyr et abonnement med fast pris, grenseløs bruk og Telenordekning. Det gjør vi fordi vi vet at du har viktigere ting å tenke på enn tomme datapakker.»

Christian Pritchard,
gründer og adm.direktør

Teamet som etablerte Nortel i 2019 hadde lang erfaring fra mobilbransjen, og en ambisjon om å kunne tilby norske bedrifter billigere og bedre tjenester enn det de to gigantene i telemarkedet. Gründer og administrerende direktør, Christian Pritchard etablerte sitt forrige selskap Mobitalk på loftet hjemme i Ålesund. Da selskapet ble solgt til Phonero, hadde han bygget opp en betydelig kundebase og konkurransedyktige løsninger til shipping og offshore.

I dag er hovedkontoret til Nortel fortsatt i Ålesund, men loftet er byttet ut med inspirerende lokaler midt i sentrum. Christian har fortsatt et erfarent lederteam i ryggen som deler de samme ambisjonene som skapte grunnlaget for Nortel.

Selskapet har hovedkontor i Ålesund, og kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Selskapet er notert på vekstbørsen Euronext Growth.

Med Nortel får du full Telenor dekning, uansett abonnement. For deg betyr det at du kan bruke telefonen til akkurat det du vil - der du vil.

Vårt mål er å bidra til at hverdagen til norske bedrifter blir enklere.

Mye skjer i vår bransje og vi liker å holde deg oppdatert

Vi bryr oss om mennesker og miljø