Nortel er en klar utfordrer til duopolet i det norske telemarkedet. Nortels teknologiske plattform er fleksibel og med en forretningsmodell som lett kan skaleres. Det har gjort selskapet i stand til å drive innovasjon samtidig være en knallhard konkurrent på pris. Begge deler kommer kundene til gode. Blant annet var Nortel første mobilselskap som tilbød kundene fri databruk til en lav, fast månedlig pris med abonnementet Grenseløs.

Vår bakgrunn


Teamet som etablerte Nortel i 2019 hadde gründererfaring fra mobilbransjen. Samtidig hadde de en ambisjon om å kunne tilby små og mellomstore bedrifter i Norge billigere og bedre tjenester enn det de to gigantene i telemarkedet. Selskapets administrerende direktør etablerte sitt forrige selskap, Mobitalk, på loftet hjemme i Ålesund. Da selskapet ble solgt til Phonero, hadde Mobitalk bygget en betydelig kundebase og konkurransedyktige løsninger innen både IP og mobil til shipping og offshore. Basert på gründererfaringene, og med solide investorer i ryggen, har Pritchard og hans erfarne lederteam på kort tid etablert Nortel som en reell utfordrer i markedet.

I dag er hovedkontoret til Nortel fortsatt i Ålesund, men loftet er byttet ut med inspirerende lokaler midt i sentrum. Christian har fortsatt et erfarent lederteam i ryggen som deler de samme ambisjonene som skapte grunnlaget for Nortel.

Nortel er i tillegg til egne kontor i Ålesund, Oslo og Kristiansand, representert i hele Norge gjennom landsdekkende forhandlernettverk. Selskapet er notert på Euronext Growth.

Kundeservice


Vi er tilgjengelig på både telefon, chat, e-post og Facebook. Enten du ønsker en uforpliktende prat om våre abonnement og tjenester - eller allerede er kunde og trenger hjelp. Ta kontakt med oss her.


Nortel AS
Parkgata 2, 6003 Ålesund
org nr. 922 425 442
Kundeservice: 70 30 99 00

Lyst å bli en av oss? Vi er alltid på utkikk etter grenseløse hoder

Vi er et ambisiøst selskap med dyktige folk. Her er ledelsen