La oss starte høsten med glitter og glam!

2. september samles vi i hovedkvarteret til Nortel i Ålesund, og kjører igang en skikkelig Kick-off. Det blir inspirerende faglig påfyll, staselig mat, herlige Nortel mennesker og en skikkelig stemningsfull Great Gatsby-kveld. Vi møtes i Nortel bygget etter det faglige til en velkomst drink og drar samlet til XX lokasjon (noe må jo være en overraskelse) Team Nortel -velkommen!

Swingende jazzmusikk, dristig dansing og kortklipt hår. 1920-årene var et spennende tiår.

1920-årene blir ofte kalt de glade 20-årene, på grunn av et kraftig oppsving i økonomien etter 1. verdenskrig. Behovet for å skyve minnene om første verdenskrig til side og tenke på noe mer hyggelig var også viktig for mange.

Moten skilte seg tydelig fra tidligere epoker. Idealet skiftet fra tydelige feminine former til en rett og gutteaktig silhuett. Både håret og kjolene ble kortere. Man danset Charleston og lyttet til jazz.

Varm opp med jazzy musikk herfra: The Great Gatsby Music Collection
20140216-131646.jpeg

Se klipp fra den legendariske filmen med Leonardo DiCaprio her: The Great Gatsby movieclips
Gatsby-Dancers-Hire-1.jpeg
Dance moves? Ohyess, og her er step-by-step how to dance
Dresskode? Ja, der gleder vi oss til å se alle og enhver i Gatsby-style!

Dressing up ladies! Fjær, glitter og stæsj er cluet her

Cheers fellows! På med tverroveren, dressen og puss finskoene

Bindende påmelding innen 30.06.22

Vi trenger å vite hvor mange som kommer og derfor er det veldig viktig at vi får tilbakemelding innen 30. juni. Send mail med påmelding til sara.jacobsen@nortel.no . Tilreisende som trenger booking av fly og overnatting varsler om dette.