Freshdesk

Integrasjon for hjelpesenter

Nortel-integrasjoner-demo-freshdesk.jpg

Alle dine telefonbehov - nå i Freshdesk


Med Freshdesk slipper medarbeiderne dine å gå frem og tilbake mellom ulike program. Få all informasjon du trenger i Freshdesk, så sparer dere tid og slipper distraksjoner.

Fordeler:

  • Fornøyde kunder
    Freshdesk viser viktig kundeinformasjon før samtalen i det hele tatt har begynt. Det gjør det det enklere å gi personlig service.
  • Effektivisere arbeidsdagen
    Med Freshdesk slipper ansatte å veksle mellom ulike apper i løpet av en telefonsamtale. Det sparer tid og gjør at dere kan fokusere på det viktige: kundene.
  • Hjelper de ansatte
    Freshdesk tar seg av mange av de mest manuelle og kjedelige oppgavene, som i blant de ansatte kan gjøre feil. Det gjør det enklere å holde datainnsamlingen korrekt og oppdatert, og bidrar til en mindre frustrerende arbeidshverdag.


Funksjoner

Innebygd softphone

Få alle softphone-funksjoner som å ringe, ta i mot og viderekoble samtale. “Click-to-call, lydløs og plassere oppringeren i kø.

Ett klikk

Opprette en ny kontakt, oppgave eller konto med ett klikk. Det kan du gjøre i samtalemodulen, og samtidig logge aktivitetere under samtalen.

Nummersøk og samtalehistorikk

Freshdesk leter opp all relevant kontaktinformasjon for både innkommende og utgående samtaler. Denne informasjonen ser du i oppgavehåndteringen som er pop-up. Se kontaktens historikk, hør på innspilte samtaler og talemeldinger.

Enkel køhåndtering

Endre tilgjengelighet og køhåndtering. Se live køtatistikk, overvåk innkommende samtaler og vis tidligere samtalehistorikk.