Nortel Flipp

Trygg brukt mobil

Ved å kjøpe brukt sparer du både penger og miljøet. Du får en trygg mobil av høy standard med 12 mnd. garanti som fungerer så godt som ny. Alle brukte Nortel Flipp mobiler som har vært gjennom en nøye kvalitetssikringsprosess hvor vi sletter alt tidligere innhold, oppdaterer med siste operativsystem og gjennomgår en detaljert teknisk test. Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt - vi er her.Hva betyr det at mobilene er kvalitetssikret?

  1. Kosmetisk sjekk. Mobile sjekkes nøye om finnes av bruksmerker og skader. Bare de fineste slipper gjennom nåløyet.
  2. Moorups diagnostiseringsverktøy sjekker at alle funksjoner fungerer som da den var ny.
  3. Batteriets tilstand sjekkes, samt kameraet, høyttalere, mikrofon og skjermen
  4. Alt innhold og operativsystem slettes og re-installeres med nyeste versjon.
  5. Pakkes så i eske sammen med ladekabel, SIM pinne og garantikort.

Hvilke betalingsalternativer er det?

Hos oss kan du betale med Visa/Mastercard, Vipps eller faktura.

Hvordan er batterikapasiteten?

Vi kvalitetsikrer at alle telefoner har solid batterikapasitet.

På eldre modeller kan batterikapasiteten variere, men vi sikrer at mobilen gir en god brukeropplevelse. Uansett er du dekket av garantiordningen, og er du ikke fornøyd; ta kontakt med Moorup.

Hva dekkes av 12 måneders garanti?

Ved feil på produktet som faller inn under garantivilkårene, tar man direkte kontakt med Mooorup som sørger for at produktet repareres eller bytter vi til et tilsvarende. Se mer informasjon om garantivilkårene under Salgsvilkår Bedrift eller Kjøpsvilkår Privat. https://nettbutikk.nortel.no/salgsvilkaar-bedrift

Hvem sjekker mobilene?

Vår samarbeidspartner Moorup står for leveranse av mobilene. De sørger for at alle mobiler har gått igjennom kvalitetssikringsprosessen, og er også de du kontakter dersom du har spørsmål eller opplever problemer.

Får dere inn nye modeller etterhvert?

Ja! Men finner du ikke den mobilen du ønsker anbefaler vi deg å ta kontakt med Moorup direkte så hjelper de deg.

Hva følger med mobilen?

Alle mobiler kommer med ladekabel og en SIM-pinne som du bruker når du skal sette inn SIM-kortet ditt. Ladeplugg som skal i stikkontakt og ørepropper følger ikke med.

Hvordan mottar jeg mobilen?

Normal forsendelsestid er 1-3 virkedager etter mottatt ordrebekreftelse. Når ordren er sendt sendes sporingsnummer på mail. Vanlig leveringstid er mellom klokken 0900 - 1800 på hverdager, så det er viktig å gi beskjed direkte til transportør dersom man ønsker et annet leveringstidspunkt, endre adresse eller om den eventuelt kan legges i postkassen.

Hva er Closing the Loop?

I mange land i Asia og Afrika finnes det ikke løsninger for å resirkulere ødelagte mobiler, noe som gjør at de havner sammen med vanlig søppel eller rett i naturen. For hver hver solgte Nortel Flipp mobil sørger vi for at minst 1 gammel mobil blir samlet inn i utvalgte land. Disse resirkuleres på en ordentlig måte og henter ut gjenbrukbare materialer. Gjennom dette samarbeidet bidrar Nortel til konkret løsning på problemet, og bidrar til en litt mer bærekraftig verden – én mobil av gangen.

Du kan lese mer om Closing the Loop her: https://www.closingtheloop.eu/

Du kan se mer om Closing the Loop her: