Vi søker etter enda flere dyktige medarbeidere til vårt team. Er du en av de? Som ansatt i Nortel blir du en del av et stort team som jobber sammen mot de samme målene. Vi er motiverte og engasjerte, og det er en herlig energi og pågangsmot over arbeidsplassen.Nå er det flere ledige stillinger. Les mer, og søk:

Salgsavdelingen
Salgsavdelingen

Salgsavdelingen vår består av både selgere og salgssjefer. Som selger i Nortel har du en variert og spennende arbeidsdag. Våre selgere styrer mye av dagene sine selv, og fleksibiliteten en slik stilling gir er høyt verdsatt hos de ansatte. Du får mye tid utenfor kontoret, da kundebesøk er en stor del av arbeidsdagen som selger. De timene du bruker på kontoret får du sammen med en gjeng herlig ansatte. Våre selgere er flink til å motivere hverandre, og jobber både selvstendig og i team mot ulike mål.

Se stilling, og søk her

Kundeservice
Kundeservice

Også her møter du på en glad gjeng med godt samhold. Kundeservice tar imot henvendelser fra kundene våre på telefon, mail eller chat. Kundebasen vår vokser hele tiden, og på denne avdelingen her vil du neppe kjede deg på jobb. Vi har ganske mange aktive SIM i systemene våre, faktisk over 27 000. Her er det et bredt spekter av ulike kunder. Små bedrifter, større bedrifter, håndverkere, butikker, entreprenører og alt imellom. Dette gir kundesenteret en variert arbeidsdag med ulike utfordringer som må løses. I tillegg får du snakke med masse forskjellige folk i løpet av en dag.

Se stilling, og søk her (kunderådgiver)

Se stilling og søk her (teamleder kundeservice)

IT-avdeling
IT-avdeling

Foreløpig består IT-teamet vårt av to kjekke karer- Håkon og Truls. Disse to utfører magi med sin tekniske kompetanse, og sørger for at alle får gjort jobben sin, og at driften av Nortel går som smurt. Også her på denne avdelingen består dagene av varierte oppgaver. Det er alltid noe nytt å lære, og man har muligheten til å jobbe selvstendig, men samtidig være en del av et team. I tillegg jobber IT-avdelingen på tvers av alle avdelingene, så her blir man godt kjent med alle sammen.

Se stilling, og søk her

For at maskineriet Nortel skal gå rundt, krever det god innsats fra ulike avdelinger. Det som startet med noen få ansatte som delte mange av de samme arbeidsoppgavene, er nå blitt til flere avdelinger. På kontorene våre i Ålesund, Oslo og Kristiansand sitter det mange effektive, serviceinnstilte og dyktige mennesker. Vi er stadig på jakt etter flere flinke hoder som vil være med oss på reisen videre. Kanskje er du den vi leter etter?

Vi synes det er viktig at våre ansatte føler seg sett, og at de trives. Vårt mål er å tilby våre kunder den aller beste servicen, og mener at for å nå dette målet trenger vi fornøyde ansatte som trives i jobben sin. «Samhold» og «inkluderende» er to ord som går igjen, og er en fin beskrivelse på vårt arbeidsmiljø. God kultur er viktig, og dette er noe vi jobber aktivt for å opprettholde.

Vi søker hovedsakelig folk til disse tre avdelingene: salg, kundeservice og IT. 

Se ledige stillinger

Det er muligheter i Nortel - møt 4 ansatte med hver sin unike reise

Vi er på jakt etter flere dyktige kolleger som vil være med oss på reisen videre

Et innovativt og framoverlent selskap som stadig er i utvikling