Nortel og Mobit støtter komi-standup med alvor

Mobilutfordreren Nortel og den landsomfattende mobil og IT-kjeden Mobit går i fellesskap inn som sponsorer for komikeren Nils-Ingar "Nilsi" Aadnes kommende Norgesturné.

Aadne er en kjent komiker og irdettsmann som også har erfaring med livets tunge sider; i 2018 døde hans samboer Ida Eide av akutt hjertestans under et mosjonsløp på Jessheim.

Forestillingen «Da var det oss» er humor og alvor i forening. Den handler om å få livet i trynet og gå videre, om hverdagslige småting og hvor sinte folk har blitt, men også om robotstøvsugere og pandemi.

- Nils-Ingar står for verdier som både Mobit og Nortel kan slutte seg til. Han er hel ved, og han har et viktig budskap som han formidler på en engasjerende måte. Tidligere i år har Nortel og Mobit funnet tonen i et omfattende samarbeid, og det har vært naturlig for oss å utvide dette til også å bli felles sponsorer for Nils-Ingars turné, sier administrerende direktør Christian Pritchard i Nortel.

I løpet av det neste året, er planen at Nils-Ingar skal gjøre 70 forestillinger av showet som Thomas Giertsen har regien på.

- Nortel og Mobit har et ønske om å gi noe tilbake til både kunder og til samfunnet. Nils-Ingar er en dyktig formidler som bruker humor til å få frem viktige budskap, og vi ønsker å bidra til at så mange som mulig får høre det han har på hjertet, sier Trond Voll, administrerende direktør i Mobit Norge AS.

Sammen med andre av Idas nærmeste etablerte Aadne i 2018 Ida Eides Minnefond, som skal øke kunnskapen om livreddende førstehjelp i norsk bredde- og toppidrett.

- Jeg gleder meg til å ha med Nortel og Mobit når jeg er på turné med forestillingen min «Da var det oss». Vi deler ønsket om å møte publikum landet rundt, sier Nils-Ingar Ådne.

Om Mobit:

·       Mobit er en landsdekkende kjede med 120 forhandlere som leverer mobil- og IT-tjenester til bedrifter.

·       Mobit ble etablert i 1995 under navnet Telering og lanserte sin nye profil i januar 2019.

·       I 2020 hadde kjeden en samlet omsetning over disk på 2.2 milliarder kroner.

Om Nortel

·       Den hurtigst voksende utfordreren i det norske mobil- og bredbåndsmarkedet for bedrifter.

·       Etablert i 2019, og ble notert på Euronext Growth høsten 2020.

·       En fleksibel teknologiplattform og en skalerbar forretningsmodell gjør selskapet i stand til å drive frem innovasjon og samtidig konkurrere på pris.

·       Selskapet har hovedkontor i Ålesund, og kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Oslo.