Norgeseliten valgte Nortel

-Norgeseliten ønsker kun det råeste for våre elektrikere, fordi vi vil at de skal lykkes. Som en landsdekkende elektrikerkjede har vi derfor valgt Nortel.

Den landsdekkende elektrikerkjeden Norgeseliten har inngått avtale med mobilleverandøren Nortel. Avtalen gjør Nortel til foretrukket partner på teletjenester for alle de 2 200 fagutdannede elektrikerne i kjedens 196 bedrifter.

- Norgeseliten ønsker kun det råeste for våre elektrikere, fordi vi vil at de skal lykkes. Som en landsdekkende elektrikerkjede har vi derfor valgt Nortel, fordi de leverer god dekning, valgmuligheter for både små og mellomstore bedrifter og konkurransedyktige priser. I tillegg fremstår Nortel som fremtidsrettet og løsningsorientert – akkurat som Norgeseliten. 

Geir Syversen, Daglig leder Norgeseliten.

Nortel ble etablert i 2019 og er en utfordrer til gigantene Telenor og Telia i det norske bedriftsmarkedet for mobil- og bredbåndstjenester. I 2020 hadde selskapet den største prosentvise veksten av alle aktører.

 - Norgeselitens bedrifter er midt i målgruppen av små og mellomstore bedrifter som opplever at Nortel utfordrer gigantene på både kvalitet og pris, samtidig som vi er fleksible i møtet med den enkelte kundens behov, sier administrerende direktør Christian Pritchard i Nortel.

BILDE + SITAT

Om Nortel:

Den hurtigst voksende utfordreren i det norske mobil- og bredbåndsmarkedet for bedrifter.

Etablert i 2019, og ble notert på Euronext Growth høsten 2020.

En fleksibel teknologiplattform og en skalerbar forretningsmodell gjør selskapet i stand til å drive frem innovasjon og samtidig konkurrere på pris.

Selskapet har hovedkontor i Ålesund, og kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Oslo.

"Vil du ha et tilbud fra Nortel?? *kontaktskjema*