Reiseekspertens tre favorittapper

Selv med 108 apper på telefonen nølte ikke en av Norges fremste reiselivseksperter Odd Roar Lange, da vi ba ham velge sine tre favorittapper knyttet til reise denne sommeren.

Odd Roar Lange er en av Norges fremste reiselivseksperter og reiselivsjournalister. På sine hans mange reiser i inn- og utland, er mobilen blitt et uvurderlig hjelpemiddel for ham. Selv med 108 apper på telefonen, nølte ikke mannen bak thetravelinspetor.no da vi ba ham velge sine tre favorittapper knyttet til reise denne sommeren.

Google Earth

- En fantastisk funksjon når det kommer til reiseplanlegging. Å bruke denne i 3D er det nærmeste man kommer å reise på ordentlig, forklarer Odd Roar, og legger til:

- Her kan man både gjenoppleve tidligere reisemål og nyoppdage de kommende.

Wheelmate

Hvor ofte har du ikke vært på jakt etter et offentlig toalett uten å finne ett, spør Odd Roar før han peker på neste app, Wheelmate:

- Denne appen er egentlig beregnet på toalett som er tilpasset funksjonshemmede. Men den fungerer utmerket for alle – og har reddet meg mang en gang.

Re-Open EU

Selv om de fleste kommer til å feriere i Norge også i år, er det mange som også vender nesa sørover når stadig flere land blir åpne for norske turister.

- Grensene mellom ulike land er i ferd med å åpnes igjen. Og jeg har allerede unnagjort den første utenlandsreisen etter at pandemien parkerte reiselivet, forteller Odd Roar. Da har «Re-Open EU» vært god å ha.

Denne appen gir oppdatert informasjon land for land i EU, og er nyttig i reiseplanleggingen akkurat nå.

Et hav å velge fra

Også på reisesektoren er det et vell av app’er å velge fra. I tillegg til de Odd Roar Lange trekker frem, har vi i Nortel satt sammen et stort utvalg som kan gjøre ferien din bedre – uavhengig av om du bare skal slappe av, eller om du må kombinere jobb og fritid i disse ukene. 

Odd Roar Lange

er en av Norges mest erfarne reiselivsjournalister og reiselivseksperter, og er kjent som The Travel Inspector / thetravelinspector.no.

Lange er bosatt i Oslo og har i en årrekke vært reiselivsjournalist både i nasjonale og internasjonale medier, og er i dag kjent som reiseekspert i TV, radio, aviser, fagpresse og magasiner.   

Han har skrevet en rekke inspirasjonsbøker og fagbøker om reiser og reiseliv. Odd Roar Lange er i tillegg en erfaren og mye benyttet foredragsholder, debattleder og konferansier som er kjent for sine inspirerende, hardtslående, og motiverende innlegg med fokus på reisemålsutvikling og fremtidens reiseliv.