Nortel telefoni i Teams

Gjør hverdagen enklere med telefoni i Teams. Vi hjelper deg på vei!

Nortel samarbeider med skytjenesteleverandøren CTELO om levering av Nortel Telefoni til Teams. Med Routeams skytjenesten er det nå enkelt å aktivere telefoni i Teams for en mer enhetlig Teams opplevelse for de ansatte.

Nå når telefoni og IT har smeltet mer sammen er det noen ganger vanskelig å finne den beste bedriftstelefoni-løsningen. De ansatte ringer sine kontakter direkte med Teams og andre ganger bruker de mobilen til å gjøre det samme. Nortel har derfor gjort det enkelt for kunder å bruke Microsoft Teams til samtaler Teams til Teams, Teams til og fra Mobil/fastnummer, samt via sentralbord og supportnummer. Dette sikrer en god håndtering av telefoni inn og ut av bedriften i Teams uavhengig av hvilken kommunikasjonskanal som brukes.

Nortel har gjort det enkelt for kunder å bruke Microsoft Teams til samtaler, uavhengig av hvilken kommunikasjonskanal som brukes.

Bedrifter som er aktive Teams brukere har noen åpenbare fordeler ved å bruke Teams Telefoni: 

  • Alltid oppdatert STATUS i Teams. Ved å bruke Teams til all ringing vil statusen til brukerne til enhver tid være oppdatert. Dette er ellers en utfordring når man er i en mobilsamtale og noen prøver å ringe/chatte med deg i Teams fordi du har «Grønn» status. Det samme er for samtaler via mobilt sentralbord hvor du kan være opptatt i Teams men ser ledig ut på mobilstatus.
  • Alle samtaler man tar på vegne av bedriften blir logget i Teams og ikke lokalt på mobiltelefonen.
  • Ringe direkte fra Outlook, CRM og ERP kontaktlister. Dette gjør det enklere å registrere aktivitet på kunder/partnere/leverandører og dermed ha oppdatert informasjon til enhver tid.
  • Enkel pålogging for de ansatte da telefoni virker automatisk med den Teams brukeren de allerede har.
  • Oppsett av Bedriftstelefoni gjøres i Office 365 Teams administrasjons-senteret slik at brukere administreres ett sted
  • Samme løsning for all kommunikasjon gir mindre opplæringsbehov.
  • Brukerne har samme funksjonalitet i Teams mobilklienten via wifi og 4G som på PC/MAC.