Aldri mer tom datapakke

Vi vet at du har viktigere ting å tenke på enn tomme datapakker.

Med abonnementet Nortel Grenseløs forholder du deg til én fast pris og grenseløs bruk. Dermed kan du konsentrere deg om det du skal være god på – uten forstyrrelser fra telefonselskapet ditt. Visste du foresten at Telenors mobilnett ikke bare er Norges raskeste, men verdens raskeste? Alle våre abonnementer bruker Telenor Norge sitt nett. Det vil si at du kan bruke telefonen din til akkurat det du vil- hvor du vil!

Fast pris og grenseløs mengde data til 499,- per måned.

Et abonnement påvirker imidlertid mer enn bare jobbhverdagen. De fleste er avhengige av det samme abonnementet når de er på jobb, som når barna vil se på NRK Super i baksetet. Ingen liker tomme datapakker, og selv om det er fint at jobben betaler for abonnementet ditt, er det ikke alltid like fint å forsvare telefonregningen. Det slipper du nå, og det skulle egentlig bare mangle. Med stadig svakere grenser mellom jobb og fritid er vi avhengig av frihet også etter klokken fire.

Vi er stolte av å være de første som tilbyr grenseløs mengde data for bedrifter i Norge, og gleder oss til å bidra til mindre styr i hverdagen.