Truls gikk fra praksis til fast stilling

Da Truls Honningdal møtte gjengen i Nortel for første gang, var det for å vurdere mulighet for praksisplass. Nå har han fast jobb og jobber med å utvikle fremtidens IT-løsninger i Nortel.

– Jeg har alltid høye forventninger til meg selv og var veldig spent når jeg kom inn dørene her, forteller Truls.

Heldigvis førte spenningen til en voldsom utvikling, både faglig og personlig. Han hadde vært uten jobb over tid og fellesskapet i Nortel har sørget for en selvfølelse som virkelig har fått fart på sakene.

– Faget er utrolig interessant. Så interessant at jeg studerer det hjemme i tillegg til i arbeidstiden. Det kan høres kjedelig ut å sette opp servere og virtuelle servere, men det er faktisk utrolig spennende, sier han.

Hver dag er en spennende dag
Det var egentlig automasjon han skulle drive med, men nå jobber han altså med IT i et teleselskap basert midt i sentrum av Ålesund.   – Hadde noen fortalt meg at det var dette jeg skulle drive med, så hadde jeg nok ikke trodd på dem. Nå synes jeg det er utrolig givende å finne ut hvordan alt henger sammen. Truls ser frem til å bygge kompetansen sin videre og få nyttige sertifiseringer på plass. Og til kick-off, selvfølgelig. – Hver dag er en spennende dag i Nortel, men akkurat nå gleder jeg meg veldig til kick-off neste uke. Og til ny bil, kan han fortelle oss.