Byttet ut tømrerdrømmen med jobb i Nortel

Det var egentlig tømrer Karl Johan Blomvik drømte om å bli, derfor forlot han Nortel når muligheten dukket opp. Nå er han imidlertid tilbake og han har ikke angret et sekund.

– Når Nortel lyste ut stillingen som selger tok jeg kontakt igjen med en gang, forteller han. Karl Johan kjente Nortel godt allerede etter å ha jobbet med leveranse før han satte kursen mot Drammen. Nå er han altså tilbake, men i en annen rolle.

– Det å jobbe som selger er krevende, men veldig kjekt. Konkurranseinstinktet mitt kommer til sin rett og gjør at dagene blir skikkelig spennende, sier Karl Johan.

Fellesskapet lokket
– Det er et helt fantastisk miljø i Nortel. Derfor var det en veldig vanskelig beslutning å si opp jobben her. Nå er jeg tilbake og selv om det er mange nye ansikter, er miljøet det samme, forklarer han.

Han nevner en lett tilgjengelig ledelse og fleksibel arbeidstid, men fellesskapet er det viktigste for den ferske selgeren. – Folkene her er utrolig kjekke og det er verdifullt. De gjør at det er deilig å komme på jobb! Det er tydelig at Karl Johan har funnet sin plass og at snekringen forblir en givende hobby.