Nortel Sport har inngått sponsoravtale med Follo HK

Foto: Follo HK


Sigurd Wedde i Nortel har engasjert seg i Follo Håndballklubb for å støtte klubben i sitt hjerte.

– Det vil i utgangspunktet bli en vinn-vinn situasjon. Jeg er overbevist om at vi sammen skal bidra med å ta klubben til nye høyder, forklarer Sigurd.


Med Nortel Sport har han inngått en sponsoravtale med Follo HK, som gir lokale bedrifter mulighet til å støtte Follo HK, samtidig som de får en rimelig og innovativ telefoniavtale. 

– Vi i Nortel leverer teletjenester til bedriftsmarkedet. Vi ønsker å være et annerledes teleselskap for små og mellomstore bedrifter. Det gjenspeiler seg veldig i måten vi jobber på og måten vi gjør ting på, forteller Sigurd.
Fra før har Nortel samarbeid med blant andre IK Start og ØIF Arendal, så Follo HK er i godt selskap.



bilde

Sigurd fra Nortel tok kontakt med oss fordi han har et hjerte for klubben

Bedriftsrådgiver Sigurd Wedde fra Nortel og styreleder Laila Horgen i Follo HK


Lokal tilhørighet

– Det morsomme er at Sigurd i Nortel er kamerat med to av spillerne. Han tok kontakt med oss fordi han har et hjerte for klubben og ønsket å bidra, sier daglig leder i Follo HK, Lene Lothe. Sigurd er selv fra Ski og spilte på Ski gutter 00 i håndball frem til han var rundt 16 år. Den lokale tilhørigheten er helt klart et stort pluss. Nå skal Follo HK være en døråpner til sine sponsorer og støttespillere, og på den måten tjene verdifulle kroner til klubben.

Tøff økonomi

– Vi skal være en døråpner til våre sponsorer og støttespillere. Vi har allerede vært i dialog med en del av sponsorene våre og fortalt om konseptet og hva det indirekte kan bety for oss. Økonomien vår er tøff, så det er utrolig viktig for oss å ha flere bein å stå på, sier styreleder Laila Horgen i Follo HK. Follo HK får en sum pr. bedrift de får videreformidlet til Nortel.

– Dette er spennende! Vi skal i hvert fall gjøre det vi kan for å åpne flest mulig dører, sier Laila.